057239419 / 057239560

Leopold III-laan 16, 8900 Ieper, Belgium

IMG_3618-183_edited.jpg

SPELAANBOD

Keuzeactiviteiten: 
Tijdens ons arenamoment om 9u en 13u30/14u, krijgen zowel de kleuters als de middengroep de keuze tussen enkele activiteiten. (Bij de 12+ beslissen de tieners op voorhand al wat ze de volgende dag willen doen!)


Deze worden steeds op voorhand voorbereid door onze animatoren en voorgesteld met een toneeltje. Het kan gaan om klassieke spellen in thema zoals cluedo, verstoppertje, voetbal, … maar we steken ook graag nieuwe spelletjes in elkaar! Een bosspel voor kleuters rond draken en prinsessen, een stadsspel doorheen de Ieperse straten, … Onze animatorenploeg zorgt er voor dat de activiteiten steeds aansluiten bij de doelgroep en uitdagend en divers zijn.


Vrij spel: 
De kinderen zijn bij ons niet verplicht om deel te nemen aan de keuze activiteiten. Ze kunnen ook zelf spelen of kunnen aan de animatoren die verkleed en / of met fluovestje rondlopen vragen om mee te spelen, materiaal uit te halen, ... 


Bedoeling van ons speelsysteem en ruime aanbod is om de kinderen steeds voldoende speelprikkels en -impulsen te geven, zodat ze hun dag zelf kunnen vormgeven en deze onvergetelijk is! 

Hieronder kan je een overzicht vinden van alle soorten activiteiten die wij aanbieden!